Advocaten

_MGL0218zwFrederic Debuyst (°1974) behaalde zijn diploma Licentiaat in de Rechten met onderscheiding in 1998 aan de Vrije Universiteit Brussel. Hetzelfde jaar werd hij ingeschreven bij de Orde van Advocaten te Tongeren en richtte tevens zijn eenmanszaak op te Riemst. In 2000 verhuisde hij zijn kantoor naar de stad van zijn ‘roots’, Borgloon.

Het kantoor werd geleidelijk uitgebouwd en telt thans 4 advocaten. Er werd bewust gekozen voor een kantoorvorm waarbij er persoonlijk contact mogelijk is met de behandelende advocaat.

De voorkeursmateries zijn de volgende :

– Familierecht
– InvorderingenHuur/verhuur
– Verkeersovertredingen en/of verkeersongevallen
– Immobiliën/immocontracten en koop/verkoop
– Appartementenrecht – syndicusschap en vereniging van medeëigenaars
– Medische aansprakelijkheid
– Uit onverdeeldheidtreding
– Bouw- en aannemingsrecht
– VZW-wetgeving
– Nalatenschappen
– Verzekeringsrecht

frederic.debuyst@justius.be

Mobiel (enkel bij hoogdringendheid) : 0495/81.40.20

 

_MGL0191zwGreet HELEVEN behaalde in 2003 haar Master in de Rechten aan de Katholieke Universiteit te Leuven. Datzelfde  jaar werd zij ingeschreven bij de Orde van Advocaten aan de balie te Tongeren. Sedert 2006 maakt zij deel uit van het advocatenkantoor Debuyst.

Naast haar activiteiten als schuldbemiddelaar en voorlopig bewindvoerder, verleent zij als advocaat  advies/bijstand in volgende specifieke materies:

– Insolventierecht (beslagprocedures, aanvragen collectieve schuldenregeling)
– Familiale en echtelijke geschillen (voorlopige  maatregelen, echtscheiding , vereffening-verdeling, jeugdrecht, afstammingsrecht…).

Zij werd opgenomen op de lijst van advocaten voor het verlenen van eerstelijnsrechtshulp in het gerechtelijk arrondissement Tongeren alsook voor het verlenen van bijstand aan personen bij een gedwongen inobservatiename  (collocatie).

greet.heleven@justius.be

Mobiel (enkel bij hoogdringendheid): 0495/50.21.48

_MGL0118zwJessie Baerts studeerde in juni 2014 met onderscheiding af aan de KU Leuven en vervoegde de balie van Tongeren in hetzelfde jaar. Zij specialiseerde zich tijdens haar studie vooral in burgerlijke materies, zoals het familiale geschillenrecht, goederen- en bijzondere overeenkomstenrecht en aansprakelijkheidsrecht.

jessie.baerts@justius.be

 

_MGL0160zwJaniek Henry studeerde af in juni 2015 aan de UHasselt en heeft recentelijk onze gelederen versterkt en legt zich thans toe op de haar toebedeelde rechtsdomeinen in ons kantoor.

janiek.henry@justius.be

 

 

 

 

 

Elien Timmermans behaalde haar master in de Rechten aan de KU Leuven in 2016 en haar master in het Notariaat in 2017. Zij legt zich voornamelijk toe op familiaalrechtelijke problemen en vermogensbeheer.

elien.timmermans@justius.be